OLMIP Hisse Yorumları | Olmuksan Kağıt Hisse Analiz ve Haber - Borsakafasi.com
Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

OLMIP Hisse Yorumları | Olmuksan Kağıt Hisse Analiz ve Haber

OLMIP Hisse Yorumları | Olmuksan Kağıt Hisse Analiz ve Haber
29 Mayıs 2020 08:49 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2023 13:36
5.274

OLMIP Hisse Yorumları ve Haberler

Bu sayfada OLMIP hisse yorumları, Olmuksan Kağıt hisse senedi ile ilgili yorumlar, teknik analiz, destek – direnç noktaları ve haberler, gelişmeler, duyurular, bilanço ve KAP bildirimlerini bulacaksınız.


OLMIP hisse teknik yorum

Grafikleri tam ekran görmek için üstüne tıklayınız/yakınlaştırınız.

29/05/2021 YORUM: Önemli destek bölgesinde olan OLMIP hisse senedi, 7 TL desteği üstünde kaldıkça pozitif görünümdedir.

OLMIP HİSSE ANALİZ YORUM HABER


Olmuksan Kağıt Şirket Haberleri

Olmuksan Kağıt Hisse ve Şirket Haber detayları tarih sırası ile aşağıda verilmiştir.

OLMIP pay alım satım haberleri

I.P. Container Holdings ortak satışları

02/04/2021- HABER VE SÖYLENTİLERE İLİŞKİN ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

2 Ekim 2020, 18 Aralık 2020 ve 5 Ocak 2021 tarihli açıklamalarımızda belirtildiği üzere, Olmuksan International Paper Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (“Şirket“) toplam ödenmiş sermayesinin %90,38’ine tekabül eden hissenin satışına ilişkin olarak 4 Ocak 2021 tarihinde I.P. Container Holdings (Spain) S.L., Mondi Corrugated B.V. ve Mondi AG arasında bir hisse alım satım sözleşmesi imzalanmıştı. Hisse alım satım sözleşmesinin imzalanmasının akabinde Mondi Corrugated B.V., Rekabet Kurulu’ndan gerekli iznin alınması için Rekabet Kurumu’na başvuru yapmıştı.

Şirketimiz söz konusu pay devir işlemi bakımından gerekli iznin Rekabet Kurulu’nun 02.04.2021 tarihli ve 21-18/224-95 sayılı kararı uyarınca verildiği ve hisse alım satım sözleşmesi altındaki rekabet izni şartının yerine getirildiği konusunda I.P. Container Holdings (Spain) S.L. ve Mondi Corrugated B.V. tarafından bilgilendirilmiştir.

06/01/2021- I.P Contanier’in şirketteki paylarının tamamının Mondi Corrugated’a satılmasına karar verildiği belirtilirken, %90,37 pay için satış bedelinin 66,4 milyon euro  olarak belirlendiği açıklandı.

29/12/2020– I.P. Contanier Holidngs tarafından 11,72 – 13,00 TL fiyat aralığından 75.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %90,37’e geriledi.

28/12/2020- I.P. Contanier Holidngs tarafından 11,73 – 13,00 TL fiyat aralığından 598.682 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %90,42’ye geriledi.

24/12/2020- I.P. Contanier Holdings tarafından 10,60 – 11,07 TL fiyat aralığından 200.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %90,66’ya geriledi.

23/12/2020- I.P. Contanier Holdings tarafından 10,30 – 10,56 TL fiyat aralığından 483.555 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %90,74’e geriledi.

21/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 10,10 – 10,56 TL fiyat aralığından 475.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %90,93’e geriledi.

18/12/2020-  I.P. Contanier Holding tarafından 9,91 – 9,98 TL fiyat aralığından 300.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,13’e geriledi.

17/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 9,60 – 9,70 TL fiyat aralığından 300.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,25’e geriledi.

16/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 9,55 – 9,90 TL fiyat aralığından 199.914 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,51’e geriledi.

16/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 9,505 – 9,91 TL fiyat aralığından 152.090 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,37’ye geriledi.

14/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 9,20 – 9,30 TL fiyat aralığından 100.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,51’e geriledi.

11/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 10,21 TL fiyattan 50.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,55’e geriledi.

10/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 9,00 – 9,29 TL fiyat aralığından 615.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %91,75’e geriledi.

09/12/2020- I.P. Contanier Holding tarafından 8,00 – 8,45 TL fiyat aralığından 675.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,00’ye geriledi.

08/12/2020-  I.P. Contanier Holding tarafından 7,48 – 7,71 TL fiyat aralığından 175.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,28’e geriledi.

07/12/2020- I.P Contanier Holidngs tarafından 7,35 – 7,41 TL fiyat aralığından 125.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,35’e geriledi.

04/12/2020- I.P. Container Holdings tarafından 7,23 – 7,30 TL fiyat aralığından fiyat aralığından 100.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,40’a geriledi.

03/12/2020- I.P. Container Holdings tarafından 7,35 – 7,48 TL fiyat aralığından fiyat aralığından 100.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,48’e geriledi.

02/12/2020- I.P. Container Holdings tarafından 7,35 – 7,38 TL fiyat aralığından fiyat aralığından 172.860 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,52’ye geriledi.

01/12/2020- I.P. Container Holdings tarafından 7,30 – 7,73 TL fiyat aralığından fiyat aralığından 104.374 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %92,59’a geriledi.

20/11/2020– I.P. Container Holdings tarafından 6,40 – 6,50 TL fiyat aralığından 625.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,23’e geriledi.

19/11/2020- I.P. Container Holdings tarafından 6,75 – 6,91 TL fiyat aralığından 83.726 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,27’ye geriledi.

18/11/2020- I.P. Container Holdings tarafından 6,90 – 7,35 TL fiyat aralığından 225.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,30’a geriledi.

13/11/2020- I.P. Contanier Holdings tarafından 7,30 – 7,74 TL fiyat aralığından 165.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,39’a geriledi.

12/11/2020– I.P. Contanier Holdings tarafından 7,70 – 7,80 TL fiyat aralığından 60.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,46’ya geriledi

10/11/2020- I.P. Contanier Holdings tarafından 7,61 – 7,62 TL fiyat aralığından 75.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,48’e geriledi.

09/11/2020- I.P. Contanier Holdings tarafından 7,35 – 7,40 TL fiyat aralığından 210.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,51’e geriledi.

06/11/2020– I.P. Contanier Holdings tarafından 7,35 TL fiyattan aralığından 101.807 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %93,60’a geriledi.

05/11/2020- Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul’un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiğinin açıklanması ve bağlayıcı olmayan belirleyici teklifleri ileten potansiyel alıcıların bir kısmı ile paylarının satışı için görüşmelere devam etme kararı alınması kapsamında satış işlemlerinin 2021 yılının ilk yarısına kadar tamamlanmasının planlandığı açıklandı.

04/11/2020-  Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul’un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiğinin açıklanması kapsamında bağlayıcı olmayan belirleyici teklifleri ileten potansiyel alıcıların bir kısmı ile paylarının satışı için görüşmelere devam etme kararı alındığı açıklandı

28/10/2020– I.P. Container Holdings tarafından OLMIP’teki borsada işlem gören nitelikteki paylarının bir kısmını satmaya ve gelecekteki Borsa İstanbul satışları için ilave OLMIP paylarının Borsada işlem gören nitelikte paya dönüştürülmesine karar verildiği açıklandı.

05/10/2020– Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul’un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiği açıklandı.

OLMIP hisselerine tedbir

09/10/2020

Borsa tarafından şirket paylarına 8 Ocak’a kadar tek fiyat işlem yöntemi ve emir değiştirme tedbiri getirildi.

Olmuksan şirket söyleşi

Türkiye kağıt sektörü ve borsadaki hisseler

“Ticareti yapılan her ürün son noktaya ambalaj ile ulaşıyor.” Sektöre ve kağıt ürünleri şirketlerine dair çok güzel özet bir yazı. #alka #bakab #kaplm #kartn #tire #olmip yatırımcıları muhakkak okumalı. Ve tabi #durdo #dobur #samat #przma #hurgz #ihgzt #vkıng






OLMIP HİSSE TEKNİK ANALİZ YORUM

Geçmiş dönem analizler

22/11/2020

Hissede ortak satışı başlaması ve bunun da etkisiyle sert düşüşler yaşanıyor. 6,50 desteği şimdilik çalışmış durumda. Bu seviye üstünde kalıp kalamayacağı takip edilecek. Burdan tepki vermesi beklenebilir.  Ama aksi durumda trend desteğine inebilir. Kapanış 6,85

10/09/2020

OLMIP hisse analiz

6,30 destek seviyesi üstünde tutunmayı başarırsa pozitif görünüm sürebilir. Aksi durumda 6 tl ana destek bölgesi söz konusu olur.

Borsadan Habersiz Kalma!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

slot casino siteleri
şirinevler escort ankara escort antalya escort escort antalya şişli escort
slot casino siteleri